Wat zijn de nadelen van remreiniger?

Zoë de Leeuw

"Het duurt niet eeuwig!". Wanneer u het voor een lange tijd gebruikt, begint het zijn geur te verliezen en het wordt een onplezierige geur. Ik wil graag delen wat mijn ervaring met remreiniger. Mijn ervaringen: 1. De geur duurt niet zo lang als je denkt. Ik weet het, ik ben niet de enige persoon die graag de remreiniger ruikt als het niet goed werkt. Als ik moest raden, zou ik zeggen dat de geur van remreiniger verdwijnt na 2 jaar continu gebruik. Maar je moet het gebruiken in de juiste omstandigheden en op de juiste plaats. Wanneer u een auto remt, komt de remklauw in contact met uw rempedaal. De vloeistof die uit de remklauw komt naar je mond en het verdampt niet snel genoeg. Wanneer u een kleine hoeveelheid remreiniger in uw mond hebt zult u het een beetje kunnen ruiken en u zelfs sommige sporen van die geur in uw adem opmerken. Het is als een subtiel aroma van oude remvloeistof. Ik raad je niet aan remreiniger te gebruiken met verse remvloeistof. Een paar jaar geleden, ik probeerde het en ik vond het leuk. Echter, dat jaar heb ik niet een nieuwe remklauw, dus ik gebruikte remreiniger met mijn oude remblokken die ik had gebruikt het jaar daarvoor. Nadat ik de remblokken had vervangen begon ik te merken dat de oude remvloeistof een beetje rook, alsof een paar delen van de remvloeistof slecht waren gegaan en die geur zijn weg in mijn adem baande. Het was een onaangename geur. Toen ik kon zien dat de remvloeistof aan de oppervlakte van het pad kwam, veranderde het weer in een onaangename geur. Betrachten Sieden Elektrische Scooter Vergelijken Erfahrungsbericht. Dus, ik ging naar buiten en kocht een nieuw remblok. Ik kocht het omdat het een nieuwe kit heeft en de oude kit had gestopt met de nieuwe pad van het werken. Sinds die tijd heb ik het gebruikt op mijn nieuwe pad. Echter, het heeft niet genezen van de geur meer. Dus, ik ben nu op zoek naar een antwoord voor hoe deze geur te verwijderen. In mijn zoektocht kwam ik een forum tegen. Hierdurch ist es scheinbar hilfreicher als remmenreiniger. Het was daar dat de gebruikers ook dit probleem ervaren. Het bleek dat alle mensen die het probeerden met hun pads zei hetzelfde - het is de remvloeistof. Het lijkt alsof alle forums praten over hetzelfde. Dus, ik heb besloten om dit bericht te schrijven. Ik heb alles geprobeerd wat ik kon bedenken. Het enige dat werkte voor mij is de volgende methode. Het enige wat je hoeft te doen is om je pad in de wasmachine en laat het zitten in het water totdat je een sterk genoeg zuigkracht om het eruit te krijgen. Doe dit voor ten minste 30 minuten (dit is een van mijn eigen regels voor het krijgen van pads uit de wasmachine).