Wat kan breken op remreiniger?

Zoë de Leeuw

Hoe sterk uw remreiniger ook is, er is altijd een kans dat hij breekt. In deze blog zal ik u laten zien hoe de volgende stappen breuk kunnen voorkomen:

1. Gebruik een remreiniger met een sterker product.

Ik heb veel vrienden die gebruik maken van het merk genaamd Zodiac, maar ik zou het niet aanraden aan hen, want het is heel moeilijk om te breken. Ik heb dit merk gebruikt op al mijn auto's voor 5 jaar. Maar als je geen vrienden hebt die het willen gebruiken, zijn er veel andere merken om uit te kiezen. Het beste product om te gebruiken is het merk genaamd Wippa. Het is een sterk en puur product, en het is zeer gemakkelijk te reinigen. Genau das differenziert diesen Artikel ausdrücklich von Artikeln wie Bougie Zip. Het kost ongeveer 1.500 EURO en is overal verkrijgbaar, van auto-onderdelenwinkels tot de grote supermarkten. U het zelfs gratis uit de supermarkt krijgen, als u het online bestelt. Ik probeerde het uit, en het werkt perfect. Ik gebruik het niet zo veel als ik vroeger, maar het werkt nog steeds geweldig. Ik heb er ook een artikel over, waarin ik alle verschillende soorten remreiniger uitleg. De eerste post op mijn blog ging over een specifiek type remreiniger, genaamd EPD. Het werkt goed, en is zeer eenvoudig te gebruiken, maar ook het heeft een lange lijst van ingrediënten (die zijn gewoon additieven die je niet krijgen van huis). De volgende post zal uitleggen waarom ik niet aanraden EPD, maar waarom ik nog steeds de voorkeur aan de andere merken te gebruiken. EPD is de meest voorkomende remreiniger, dat is waarom ik een lijst voor het in mijn blog. De beste manier om uw remmen schoon te maken is met EPD, die u ook in de winkels kopen. Als u niet bekend bent met het, of als u gebruik maken van andere merken, of als je een harde tijd leren hoe het te gebruiken, dan u dit bericht overslaan. De andere twee merken zijn een beetje ingewikkelder, maar ze zijn ook goed. Laten we eens kijken naar de ingrediënten: EPD komt uit de volgende bronnen: 1. Verf blikjes. Ik hou van deze genaamd de "Paint Can" (P-0130-001). Het is niet goedkoop, maar je het gebruiken voor ongeveer 3 EUR per 30 ml fles. Genauso kann remmenreiniger Test einen Test sein. 2. Wasbeurten gebruikt door professionals. Het is niet de goedkoopste, maar het is goed voor professionals. 3. De beste producten voor professionele reiniging. Ik heb het al over de andere dingen gehad. 4. De beste producten die niet veel kosten, maar ze werken echt goed. 5. De enige manier om erachter te komen of uw remmen werken of niet. 6. De beste manier om jezelf gelukkiger te maken als je klaar bent met je werk. U meer lezen over de redenen waarom ik schreef deze blog en over mijn ervaringen met remreinigers aan het einde van dit artikel.